10 gode råd fra tandlæger

Skrevet af vores venner hos TandlægeNykøbingF.dk.
Hvis du tror, at en at have et sundt smil tager for meget tid og kræfter, tro om igen.Tandpleje kan være hurtigt og nemt, længe du følger disse 10 betroede tips til bedre tænder og en lysere smil.
bedste tandlæge nykøbing

Besøg en billig tandlæge regelmæssigt

Først skal du finde den bedste tandlæge i Odense for dig. Derefter, regelmæssige check-ups og rengøring at forebygge og behandle problemer.

Børst dine tænder regelmæssigt

Dette er et must for at-home tandpleje. Børste renser tænderne, fjerner bebyggedeplak, masserer tandkødet, forhindrer gum sygdom og opfrisker din ånde. Børst mindst to gange om dagen, hver dag.

en ny tandbørste hver tre måneder

En børste børster kan blive slidt med tiden, hvilket reducerer deres rengøring evne.At ‘s hvorfor de bedste Tandlæger anbefaler at købe en ny tandbørste hver tre måneder, eller endda mere ofte hvis jeres ser slidt eller du har for nylig været syg.

Bruge s Soft Touch med en blød børste

Brug blide, lette presset og vælge en blød børste til at undgå at udhule den sarte tandemaljen og forårsager tandkød at aftage.

Boost din børstning med Dental Aids

Børstning er god, men bruge tandtråd og mund skyl hverdagen er endnu bedre fordin tandsundhed. Spørg en billig tandlæge om de rigtige værktøjer for dig.

Skyl, hvis du ikke kan børste

Hvis du ikke børste efter et måltid, i det mindste skylle munden med vand for at fjerne den overskydende madrester, der klamrer sig til tænderne og forårsager forfald.
Skær ned sukker
Sukker i fødevarer og drikkevarer feed tænderne og forårsage mange tandpleje problemer. Prøv at reducere dit sukkerindtag for at forbedre din tandsundhed.

Kilde: Akut Tandlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *