Tips til at skrive smagfuld og mindeværdige dødsannoncer

At skrive en dødsannonce er en ære og en skal gennemføres med ærbødighed, men det er også en chance for afdøde tale en sidste gang og at blive husket for evigt selvom der skal tømning af dødsbo til.

Hvis du skal skrive en dødsannonce, kig efter små detaljer fra den afdødes liv. Spørg deres colleges, holdkammerater, ægtefælle og børn om, hvad de vil skat og holde i live i deres erindringer. Hvor fandt han den mest lykke? Er der nogen små særheder at tale om der kan jog erindringer og hjælpe i forbindelse med sorg?

Skrive en nekrolog, der er smagfuld og mindeværdige behøver ikke være en skræmmende opgave, hvis du følger nedenstående tjekliste. Blot følge denne tjekliste vil selvom resultere i en sikker men tør nekrolog. For en mere mindeværdig nekrolog, tilføje nogle eller alle af disse ideer:

Gør den livligt

En nekrolog er et varsel om et dødsfald, men endnu vigtigere, en historie om et liv levet. “Opsummering et liv er en awesome ansvar,” siger avis nekrolog forfatter Alana Baranick, hendes hjemmeside, død Beat. Fokus mere livet boede end meddelelsen om døden.

Inspirere de efterladte

En nekrolog kan være det eneste, der nogensinde er skrevet om afdøde. Det er en awesome ansvar, men det er også en gave, en chance for at inspirere. Gøre det fuld af liv og betydning,prøv at vise glæde og liv deles og levede af afdøde; det vil hjælpe alle jorden deres følelser. Hvis din nekrolog kan en eller anden måde inspirere de levende at leve mere mindfully med kærlighed, vil du have lykkedes.

Fokuser  afdøde

Ikke start med “familien annoncerer.” Beskrive afdøde som individ, give dem et navn, det navn, de havde i liv er stadig i hjerter og hovederne dem, venstre bag, brug den.

Vis karakter

Vise, hvad personen var virkelig gerne med konkrete eksempler og interessante historier. Holde det positive. Nævne personens Hobbyer, favorit sport, mad, drikke og organisationer de tilhørte. Vær forsigtig med finurlige eller vovet historier dog forsøger at fokusere universal øjeblikke af latter og karakter bygning øjeblikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *